Tuinaanleg

Wilt u van uw tuin een heerlijke ruimte maken om te loungen? Of wilt u juist meer tuinieren omdat dat uw manier van ontspannen is. Neem dan contact met ons op om eens een vrijblijvend gesprek aan te gaan. 

Het orientatiegesprek vindt plaats bij u thuis zodat wij een goed beeld krijgen van de ruimte en de mogelijkheden in uw tuin. Tijdens het bespreken van uw wensen en ideeën, waarbij wij creatief meedenken, wordt voor ons duidelijk wat uw tuinbeleving is. Aan de hand hiervan zullen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen voor de aanleg van uw tuin. 

Tuinaanleg volgens uw persoonlijke wensen

Bij de aanleg van uw tuin kunt u denken aan tegels of halfverharding, schuttingen of een natuurlijke haag, een pergola, beplanting, gazon en verlichting. Ook het plaatsen van een maatwerk buitenkamer, berging of overkapping kunnen wij voor u uitvoeren. Voorop staat dat uw tuin aan uw wensen voldoet en binnen uw budget gerealiseerd wordt. Wanneer u een gedetailleerde (3D) ontwerptekening wenst, verwijzen wij u naar een daarin gespecialiseerd ontwerpbureau.

Tuinaanleg vanuit Capelle a/d IJssel

Hoveniersbedrijf Neeleman legt tuinen aan in Capelle a/d IJssel en omliggende gemeenten, zoals o.a. Rotterdam en Nieuwerkerk a/d IJssel. Daarnaast verzorgen we ook de tuinaanleg in een deel van de Krimpenerwaard. 

Benieuwd wat bij u de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

tuinaanleg Capelle aan den ijssel

Op zoek naar tuininspiratie?

Wilt u inspiratie opdoen voor de aanleg van uw tuin? Volg ons op InstagramFacebook en/of Pinterest. Wij plaatsen hier geregeld foto’s van onze projecten en trends op het gebied van tuininrichting. 

Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen in onze online fotogalerij voor tuin aanleg inspiratie.

Neem contact met ons op

Kompasstraat 32E
2901 AM, Capelle a/d IJssel

Hoveniersbedrijf Neeleman, natuurlijk!

Door onze manier van werken, kan ook úw tuin bijdragen aan een beter milieu. Elke tuin telt!  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!