header2 08

Hoveniersbedrijf Neeleman bedankt onderstaande klanten voor de gegunde projecten én de referenties.

Wilt u meer projecten en foto's bekijken? Kijk dan op onze Facebookpagina.

13 november 2018, Rob, Rotterdam - aanleg tuin.

 Richard heeft van het begin tot het eind meegedacht over elk aspect van de aan te leggen tuin: goede adviezen over schutting, bestrating, beplanting en eventueel aan te leggen apparatuur. Er wordt hard en netjes gewerkt en ook tijdens het werk wordt goed overlegd. Materialen en beplanting zijn van goede kwaliteit en mankementen worden direct verholpen/vervangen. Geen enkel detail of last-minute wijziging is teveel moeite, met een eindresultaat om trots op te zijn. Tuinaanleg is van het begin tot eind goed verzorgd, goede nazorg en vriendelijke hoveniers.
Wij zouden Neeleman zonder twijfel aanbevelen voor een aan te leggen of aan te passen tuin.

16 oktober 2018, Jan de Smit, Capelle a/d IJssel - herstraten oprit.

Oprit zeer vakkundig opnieuw bestraat.

6 oktober 2018, Simone van Dijk, Rotterdam - renovatie tuin.

Voor het vernieuwen van onze tuin hebben wij bij drie bedrijven offertes aangevraagd. De benadering van Hoveniersbedrijf Neeleman sprak ons het meest aan. 
We zijn heel tevreden met het resultaat. De mannen hebben heel keurig werk geleverd en wij bevelen het bedrijf van harte aan.

29 juni 2018, J. Meijer, Capelle a/d IJssel - aanleg natuurlijke tuin.

Wij zijn heel blij met onze prachtige nieuwe tuin. Richard Neeleman heeft samen met zijn medewerker hard doorgewerkt om deze forse klus te klaren. Alle terrassen zijn flink opgehoogd en de beplanting is vernieuwd. Daarbij heeft hij ons basisontwerp heel mooi uitgewerkt tot een fraaie, natuurlijke tuin, die perfect aansluit bij onze wensen. Het enige wat we zelf nog moeten doen is de nieuwe plantjes uit de grond kijken...We kunnen niet wachten tot alles volgroeid is!

26 mei 2018, N. Schipper Kamperman, Capelle a/d IJssel - renovatie achtertuin.

Richard en Lex zijn een aanbeveling voor ieder die zijn tuin wil veranderen. Afspraken worden nagekomen en daarnaast werken ze super snel en netjes. Een aanrader!!

29 oktober 2017, A. van Gameren, Capelle a/d IJssel - aanleg voortuin.

In eerste instantie wordt er geluisterd, daarna een plan gemaakt, ten derde : alles wordt ook achter elkaar in een tijdsbestek uitgevoerd. Ik zie echt onze wensen terug in het resultaat! Droomtuin is werkelijkheid. Professioneel, ervaring en kwaliteit, dan weet je alles!!  

20 september 2017, Christie Korevaar, Capelle a/d IJssel - tuinrenovatie.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe ( gerenoveerde ) tuin. Helemaal naar mijn zin gedaan door Richard Neeleman en Lex. Ik heb de tuin gekregen zoals ie in mijn hoofd zat. Ik kan dan ook Hoveniersbedrijf Neeleman van harte aanbevelen.

28 augustus 2017, Hans Meijdam en Monique Verwoerd, Capelle a/d IJssel - tuinrenovatie.

Omdat wij iets ouder zijn geworden hadden ik en mijn vrouw het besluit genomen om het onderhoud aan de tuin te minimaliseren, bovendien was de tuin verzakt. Wij zochten een bedrijf dat onze oude, met klimop doorvlochten schutting kon vervangen en de gehele tuin ophogen en met tegels bestraten. Uiteindelijk hebben wij vier bedrijven om een vrijblijvende offerte verzocht. De prijzen waren nagenoeg gelijkwaardig, nu was “Neeleman Hoveniers” niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Wat mij met name opviel was zijn oog voor detail, waar meestal ook toewijding en het serieus nemen van de werkzaamheden uit valt op te maken. De prijsaanbieding van “Neeleman Hoveniers” was zeer gespecificeerd, wat bij de concurrentie minder was. Hierdoor kon ik goed zien wat er ging gebeuren wat ik gezien ons budget kon schrappen en waar de meerkosten vandaan zouden kunnen komen. De aangepaste offerte voldeed aan de verwachting en zodoende kreeg “Neeleman Hoveniers” de opdracht. De werkzaamheden zijn zeer vlot verlopen na drie dagen had onze tuin metamorfose ondergaan. Wat ook nu opviel was het perfectionisme van zowel de heer Neeleman zelf als zijn personeel. Ook de nazorg is bijzonder goed te noemen. We zijn erg blij dat wij dit niet hebben laten doen door een ander bedrijf, wij zijn dan ook zeer verheugd over het uiteindelijke resultaat.  

24 juli 2017, Meike Kerstens, Capelle a/d IJssel - aanleg houten terras.

Erg blij met onze nieuwe tuin! Richard denkt mee, komt zijn afspraken na en levert kwaliteit. Met de houten vlonders die over waren na het leggen van het terras hebben ze een bank gemaakt, die helemaal past bij onze wensen. Dank Richard en Team.

26 juni 2017, Caroline Ploeger, Rotterdam - tuinaanleg.

Richard en Lex hebben in de heetste week van het jaar (juni 2017) onze voor- en achtertuin omgetoverd tot een fantastisch mooi terras met keramische tegels en een prairie tuin. Ook onze oude poort is vervangen door een maatwerk hardhouten design poort met stevig beslag. Wij zijn heel erg blij met het goede resultaat en de fijne samenwerking. De gesprekken verliepen steeds plezierig en de offerte was duidelijk en scherp (geen verrassingen achteraf). Richard denkt creatief mee in de keuze van het tuinontwerp en de materialen en Lex voert het secuur en rustig uit. Wij bevelen Hoveniersbedrijf Neeleman van harte aan! Nogmaals dank mannen voor de noeste arbeid in de hitte.

14 mei 2017, G.V. Siereveld, Capelle a/d IJssel - tuinonderhoud.

Vakkundig werk, ook eerdere ervaringen goed. Snel en efficiënt in de uitvoering van de werkzaamheden.

5 mei 2017, Marja de Koning, Capelle a/d IJssel - tuinonderhoud.

Ik ben erg tevreden over Hoveniersbedrijf Neeleman, omdat de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Heel prettig dat afspraken goed te maken zijn en dat er goede adviezen gegeven worden. Er wordt vakwerk geleverd waar de planten baat bij hebben. Ik kom zeker terug voor volgende onderhoudsbeurt ! Hoveniersbedrijf Neeleman is een vertrouwd goed adres voor uw tuin, duidelijke offertes en nakomen van gemaakte afspraken. 

4 mei 2017, E.M. van Gennip, Capelle a/d IJssel - aanleg moderne tuin.

Vorige week is onze tuin onder handen genomen door Hoveniersbedrijf Neeleman. Van tevoren hebben we tijdens een zeer prettig gesprek onze wensen kenbaar gemaakt aan Richard. Onze wensen, samen met ideeën van Richard Neeleman, werden in een aantal 3D schetsen in kaart gebracht. Hieruit hebben we degene gekozen waar wij het meest blij van werden. Richard adviseerde ons erg goed m.b.t. de keuze van de tegels en de beplanting. Tijdens de werkzaamheden werd er ook geregeld overlegd en gevraagd naar onze mening. Er is een week lang hard en netjes gewerkt en het eindresultaat mag er zijn. We zijn met recht ontzettend blij met de metamorfose die onze tuin heeft ondergaan. Nogmaals dankjewel Richard Neeleman en Lex!!

 6 april 2017, Ruth Ruiten, Capelle a/d IJssel - aanleg natuurlijke tuin.

Een paar weken geleden is mijn nieuwe prachtige tuin opgeleverd en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel tevreden en blij mee ben. Mijn oude, enigszins verwilderde tuin, met teveel onderhoud is in 3 weken tijd getransformeerd naar een natuurlijke tuin met genoeg groen en leuke zitjes inclusief een buitenkamer en een watervalletje. Ondanks de vele regen en harde wind hebben Richard en Lex met veel inzet gewerkt. Vantevoren hebben we goed overleg gehad over mijn wensen en het uiteindelijke resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen, mede vanwege de leuke ideëen van Richard. Over de prijs zijn duidelijke afspraken gemaakt en naderhand kwamen daar ook geen verrassingen over naar voren. Kortom, ik raad Hoveniersbedrijf Neeleman zeker aan.

27 maart 2017, Orhan Hersek, H.I.-Ambacht - tuinonderhoud.

Zeer creatief en eerlijke service. Met bestaande planten en materiaal heb ik nu een heel andere tuin, mooi werk. Uitstekende kwaliteit en service met een goede prijs.

23 februari 2017, Fam. van Es, Capelle a/d IJssel - plaatsen schutting.

Onlangs heeft de firma Neeleman bij ons tuinwerkzaamheden verricht. De erfafscheiding, met bijbehorende beplanting, is vervangen. Wij zijn zeer tevreden over het professionele resultaat. De heer Neeleman luisterde goed naar onze wensen en ging vervolgens zeer voortvarend te werk zodat dezelfde dag de offerte al binnen was. Alle contacten verliepen keurig en beleefd. De uitvoering van de werkzaamheden was efficiënt en de mannen gingen rustig hun gang. Geen geschreeuw naar elkaar en geen muziek. Het enige lawaai dat wij hoorden kwam van de machines waarmee zij werkten. Na deze goede ervaring staat het voor ons dan ook vast dat het vervolg van onze tuinrenovatie door deze firma zal worden uitgevoerd. Een ieder die tuinplannen heeft kunnen wij aanraden contact op te nemen met de heer Neeleman. Beslist een goede keus!

6 februari 2017, Arjan, Capelle a/d IJssel - ontwerp en aanleg achtertuin.

Hoveniersbedrijf heeft voor ons een prachtige tuin ontworpen en aangelegd. Geheel naar onze wensen, kindvriendelijk en stijlvol. Contacten liepen duidelijk en er werd de tijd voor ons genomen. Hoveniers hebben goede kwaliteit geleverd met een mooi resultaat. Overlast voor de buurt werd tot een minimum beperkt doordat elke dag alles netjes opgeruimd werd.

Wilt u nog meer referenties nalezen? Klik dan hier voor het referentie archief